fbpx

Coaching

Hoe kan ik jou ondersteunen?

Wil je echt lekker in je vel zitten – volledig jezelf kunnen zijn en daardoor volop in het leven staan? Anderen helpen en inspireren, zonder daarin jezelf kwijt te raken? Echt in je kracht staan?

Misschien ben je hooggevoelig, misschien weet je niet zo goed wat je wilt, heb je overgewicht, of een (chronische) ziekte. Of is het dat knagende gevoel wat jou vertelt dat er méér in zit.

Ik help jou het beste uit jezelf te halen. Dat begint met lief zijn voor jezelf, met jezelf accepteren en volledig voor jezelf kiezen. Egoïstsich? Nee. Het is juist egoïstisch om niet het beste uit jezelf te halen – want als jij op je best bent, ben je ook op je best voor anderen en maak je de wereld een stuk mooier. Helemaal zoals jij bent, met jouw unieke capaciteiten.

Nu kan ik me voorstellen dat je denkt; ‘Maar HOE dan?’, ‘Waar begin ik?’ of zelfs ‘Dat lukt mij toch niet!?’

Dat is waar ik jou ga ondersteunen.

Ik geloof net zo lang in jou totdat je geen enkele reden meer hebt om niet in jezelf te geloven.

Wil je bijvoorbeeld:

 • Gezonder leven, op een manier die bij jou past
 • Meer energie krijgen
 • Uit de vicieuze cirkel komen, niet meer vastlopen
 • Geluk vinden in dat wat je doet
 • Je eigenwaarde terug vinden en BLIJ zijn met jezelf

Dan zit je bij mij goed!

Als Mind Body Eating Coach met een verleden in zowel de topsport als chronische vermoeidheid, met een passie voor gezonde voeding én voor ondernemen kan ik jou hierin ondersteunen. Ik weet hoe het is om op je top te presteren, door een heel diep dal te gaan en hier vervolgens zélf uit te klimmen. Ik weet hoe je kunt gaan doen waar jij blij van wordt, zodat je weer echt lekker in je vel gaat zitten.

Lekker in je vel zitten is iets wat ik werkelijk iedereen gun en ik geloof er vanuit mijn hart in dat dit voor iedereen weg is gelegd. Ik voel me dankbaar dat ik jou daarin mag begeleiden.

 

Waarom coaching?

Omdat je met een coach in kunt zoomen op jouw persoonlijke situatie, op jouw unieke zelf. Een coach helpt je verder te kijken dan wat je op dit moment ziet, om mogelijkheden te zien en dingen in een ander daglicht te plaatsen.

Dat is precies wat ik zo leuk vind om te doen.

Ik vind niets meer bijzonder dan mensen leren kennen en te zien wat er in ze omgaat, ik ontmoet graag hun echte ik en zal dan ook vragen stellen om daarbij te komen. Liefst prik ik door de buitenste ballon heen; door het verhaal wat jij over jezelf vertelt. Jouw verhaal hoeft namelijk niet te zijn wie jij daadwerkelijk bent, het is slechts één versie van meerdere mogelijkheden. Door voorbij dat verhaal te kijken, komen we samen bij jouw kern.

Samen zien we wat jou belemmert, welke denkpatronen je er op na houdt die niet voor je werken en ontdekken we ook wat jij écht wilt. We halen samen het licht in jou naar boven zodat het kan gaan schijnen; zodat jij meer energie, meer zelfvertrouwen en meer geluk gaat ervaren.

Dat kan soms confronterend zijn, maar zolang je eerlijk bent en samen met mij wilt werken aan een betere versie van jezelf, zal je al snel door de weerstand heen durven stappen. Ik bied je een veilige omgeving waarin je niet veroordeeld wordt. Met een dosis humor, want ik houd ervan om te lachen en het leuke van situaties in te zien.

  De voordelen van persoonlijke coaching:

  • Je hebt altijd een plan wat op jouw persoonlijke situatie is afgestemd
  • Daardoor kun je efficiënter actie ondernemen…
  • ….en bereik je je doelen sneller
  • Bij een coach kun je volledig jezelf zijn en eerlijk zeggen wat er in je omgaat
  • Een coach helpt je anders naar je situatie te kijken, waardoor je nieuwe inzichten krijgt

   

  1-op-1 coaching sessie

  Ben je of heb je:

  • Vaker moe dan je zou willen?
  • Een haat/liefde verhouding met eten?
  • Altijd druk en geen idee hoe je de controle over je leven terug kunt krijgen?
  • Hooggevoelig
  • Niet zo’n positief zelfbeeld?

  Dan nodig ik je van harte uit voor een 1-op-1 coaching sessie. Samen kijken we naar jouw wensen, naar wat je nodig hebt en hoe je dat op praktische wijze kunt realiseren. Vanuit een basis van zelfliefde natuurlijk, want het mag ook echt leuk zijn.

  Coaching contactformulier

  7 + 15 =