fbpx

Better than Chocolate

Schrijf je hier in voor Better than Chocolate

Gratis, persoonlijke reminders om het beste uit jezelf te halen.
Doe mee met de 2.000 lezers en ontvang ook jouw dagelijkse berichtje!

 

We gaan vertrouwelijk met je gegevens om. Bekijk ook onze privacy policy.

Jij bent goed genoeg zoals je bent. Daar herinner ik je iedere dag aan met een liefdevol berichtje!

Kun je wel wat zelfliefde gebruiken?

Schrijf je in voor de Better than Choclate e-mails voor een dagelijkse dosis zelfliefde in een e-mail. Ik geloof dat we veel te weinig tegen onszelf zeggen dat we goed genoeg zijn. Dat is wat ik met deze e-mail wél doe. Met mooie woorden, inspiratie en inzichten.

VOORBEELDEN

De Better than Chocolate e-mails zijn persoonlijk geschreven door Marinka en ontvang je iedere dag. Gemaakt om je dagelijks te herinneren aan dat je goed genoeg bent en dat je je leven ten volste mag leven.

Ga vandaag eens na hoeveel je moet. En hoeveel van die dingen moet je nu eigenlijk écht? Lief voor jezelf zijn is jezelf geen onnodige taken opleggen, taken waar je niet blij van wordt en die ook niet per se moeten.

Ik weet zeker dat je meer tijd en ruimte voor jezelf kunt maken.

Liefs,
Marinka

Wat ga jij vandaag doen om plezier te hebben?

Een eenvoudige vraag, maar het is in de loop van de dag makkelijk om te vergeten dat er ook tijd mag zijn voor leuke dingen.

Geniet ervan!

Liefs,
Marinka

Waarom doe jij wat je doet, naam? Omdat het goed voelt en je er oprecht blij van wordt? Of omdat je denkt dat het hoort, dat het moet, of dat mensen het van je verwachten…?

Beter gezegd.. Durf jij te kiezen voor datgene wat jou gelukkig maakt?

Liefs,
Marinka

P.S. Iedereen verdient het om gelukkig te zijn.

Kom jij voor jezelf opdagen? Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet altijd. Opdagen voor jezelf betekent dat je elke dag in je hoogste goed werkt; dat je zo veel mogelijk die persoon bent die je ook wilt zijn. Welke stap zet jij vandaag om voor jezelf op te komen dagen?

Liefs,
Marinka

Hoe wil je over 10 jaar terug kijken op dit moment? Denk je dan: ‘Had ik toen maar…’ of ben je trots dat je je dromen achterna bent gegaan?

Liefs,
Marinka

P.S. Als je het niet probeert kom je er nooit achter of het je gaat lukken.

Wat als je je angst los zou laten, en er in plaats daarvan op zou vertrouwen dat het goed komt… Dan gaat er een wereld voor je open! Angst houdt veel mensen tegen. Angst om niet aardig gevonden te worden. Angst dat er iets mis gaat. Noem maar op. Je hoeft er alleen maar voor te kiezen om je angst in te zien, het te accepteren en los te laten.

Liefs,
Marinka

P.S. Wat een vrijheid geeft dat!

Het mooie van energie is dat het niet tastbaar is. Je kunt bijvoorbeeld energie krijgen van een goed gesprek, je kunt energie krijgen door iemand te knuffelen en je kunt energie krijgen door te bewegen.

En waar je de meeste energie van krijgt? Liefde. Je hoeft het jezelf alleen maar te geven.

Liefs,
Marinka

P.S. Serieus, je bent het waard!

Zeg eens wat minder vaak sorry wanneer je je eigenlijk excuseert voor jouw mening, voor wie je bent. Je mag gewoon jezelf zijn, zonder je excuses daarvoor aan te bieden.

Liefs,
Marinka

P.S. Jij doet ertoe. Dat wilde ik je even laten weten.

Als je weet wat je wilt en hele kleine stapjes durft te zetten om daar te komen, dan kom je sneller bij je doel dan je denkt!

Liefs,
Marinka

P.S. Het hoeft echt maar een heel kleine stap te zijn, ieder stapje wat je zet werkt als een katalysator om steeds grotere dingen jouw kant op te laten komen.

 KUN JIJ WEL WAT LIEFDE GEBRUIKEN?

 

In mijn Better than Chocolate e-mails vind je een liefdevol momentje voor jezelf

elke dag opnieuw (en ja, dat is echt beter dan chocolade!)


Ja, ik doe mee!